Els Marrinxos i la plataforma Garrotxa Acull organitzen aquest diumenge una jornada solidària per l’acolliment de refugiats

Els Marrinxos Penya Carnavalesca juntament amb la plataforma Garrotxa Acull Refugiats han organitzat una jornada solidària aquest diumenge a la Plaça Rector Ferrer d’Olot. Durant tot el dia hi hauran actuacions i diverses activitats per amenitzar la jornada i cridar a la població a fer donatius per portar refugiats a la Garrotxa.

Els Marrinxos i la Plataforma Garrotxa Acull Refugiats ultimen els darrers detalls de la jornada solidària que duran a terme aquest diumenge a la Plaça Rector Ferrer d’Olot. L’objectiu de la diada, que durarà tot el dia, és recollir fons pel projecte de caravana solidària per portar refugiats a la Garrotxa. Així, entre les 9 del matí i les 9 del vespre, amb la col·laboració de diverses entitats i comerços, es faran diverses actuacions musicals i activitats en l’escenari habilitat davant de l’església de Sant Esteve per amenitzar la jornada. Tothom qui s’acosti fins aquest indret podrà col·laborar amb la iniciativa fent una donació en les urnes que s’hi hauran col·locat. Totes les persones que participin rebran coca i xocolata. A més, al migdia, també es farà un dinar solidari.

Enguany és el segon any que els Marrinxos organitzen una jornada solidària. L’any passat van dur a terme un acte per ajudar el Nepal i es van recollir més de 2.000 euros.

 

 

x