El restaurant Cal Sastre celebra els seus 30 anys d’història acompanyat d’amics, familiars i clients habituals

Un dels establiments gastronòmics garrotxins amb més anomenada a la Garrotxa, Cal Sastre, a Santa Pau, va celebrar ahir els seus 30 anys d’història. L’acte va congregar diverses personalitats de la Garrotxa, a més dels amics i clients més fidels.

Trenta anys són molts i donen per moltes coneixences, molta feina i molts canvis, especialment en un restaurant com Cal Sastre de Santa Pau, que ahir va acollir la festa de celebració de les seves tres dècades en funcionament. Ho va fer amb la presència de l’ex president de la Generalitat d’Artur Mas, i altres personalitats. Però sobretot, hi havia també els amics i els clients habituals que han ajudat a créixer l’establiment.

Es va aprofitar l’avinentesa per inaugurar la nova fonda que suposa l’ampliació de l’oferta de Cal Sastre per al visitant. Per celebrar els trenta anys passats i també tots els que vindran, es va oferir un bon sopar a les 150 persones convidades, que van gaudir d’una vetllada agradable sota els porxos de Santa Pau.

x