El govern d’Olot fa bon balanç del primer any i assumeix els reptes que se li presenten en els propers tres

L’alcalde d’Olot va fer divendres balanç del primer any de govern de la legislatura a la capital de la Garrotxa. El batlle va admetre que amb aquest any s’han afegit reptes a causa d’alguns esdeveniments inesperats, però va expressar la seva confiança per solucionar-los d’ara en endavant.

L’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, assumeix els reptes que li queden en el que va de legislatura. En la sessió en què va fer balanç del primer any de govern, va voler ressaltar que queden tres anys amb molta feina per fer en molts àmbits: vol que en el primer any es recordin les actuacions que s’han tirat endavant en l’atenció a les persones, però la veritat és que queden moltes coses per solucionar en àmbit d’infraestructures, o de revitalizar algunes zones del centre de la ciutat, que estan força degradades.

 

També queda per resoldre la polèmica que hi ha amb els veïns del barri de Sant Miquel per l’obertura d’un centre de culte a l’Islam. Tot això se suma a haver de tirar endavant les grans promeses del mandat, com serien la remodelació del Firal o la construcció de la nova ciutat esportiva del Morrot. A més, també es volen assumir els reptes de fer decréixer l’atur i de tirar endavant altres mesures per fer créixer Olot com a ciutat de referència més enllà de la Garrotxa.

x