L’islandès Halldor Mar enceta el cicle de concerts d’estiu els diumenges al Parc Nou

Ja han començat les activitats de la Cua del Drac. Les tardes de diumenge amb concerts al Parc Nou són un clàssic de les activitats estiuenques d’Olot, i ahir es va començar amb la presència de Landry el Rumbero per als més petits, el grup de Rock The Holy Sinners i també l’islandès Halldor Mar.

 

La música té un paper important en la programació de la Cua del Drac, que aplega les activitats d’estiu d’Olot. Ahir a la tarda van començar els concerts de diumenge al Parc Nou amb l’islandès Halldor Mar, que versiona a l’anglès temes de la nova cançó catalana. Aquestes versions estan agrupades al cedé Winds, publicat el 2014, amb temes com ‘Al vent’ de Raimon o ‘País petit’ de Lluís Llach. L’islandès, com és habitual en els músics que participen d’aquest cicle, va quedar fascinat de l’entorn del Parc Nou, que crea un ambient íntim i proper, una connexió entre públic i artista.

 

Aquesta primera sessió era una extensió del festival de música de butxaca ElMini, on també van actuar Landry el Rumbero per als més petits, i també el grup de rock The Holy Sinners. Així, a partir d’ara, els aficionats a la bona música tenen una cita cada diumenge a la tarda al parc Nou d’Olot, per on passaran tot tipus d’estils. La setmana que ve, s’hi celebrarà el 54è aplec de la sardana.