270 comensals es sumen a la causa del missioner olotí Joan Soler en el dinar solidari al Restaurant la Deu

El dinar solidari organitzat per els amics del missioner olotí Joan Soler ha comptat amb 270 comensals. L’acte ha recaptat 4.800 euros pel projecte de Soler, l’ampliació d’un col·legi del Togo a la ciutat de Napaong.

El dinar solidari organitzat per els amics i familiars del missioner olotí Joan Soler ha reunit 270 persones. L’àpat ha tingut lloc en un restaurant d’Olot, on els comensals han pogut contribuir amb el projecte de Joan Soler, l’ampliació d’un centre escolar al Togo, a la parròquia on Soler treballa. Per aquest projecte fan falta un total de 30.000 euros, per això calen actes solidaris per fer-lo possible. No obstant, Joan Soler està teixint moltes altres iniciatives en aquest país de l’Àfrica Occidental.

A més a més del dinar ha tingut lloc un sorteig solidari i la pastisseria Ferrer ha contribuit amb una mona també amb ànim d’aconseguir fons per la causa. Seguidament, L’escola de dansa de l’Esbart Olot ha tancat la jornada amb una actuació. Encara queda camí per recórrer, però un acte com aquest demostra que si es fa pinya es poden complir grans projectes humanitaris.