Maria del Mar Bonet inaugura la Festa dels anys 60 de Sant Feliu de Pallerols a la Plaça del Soler

La festa dels anys 60 de Sant Feliu de Pallerols ha quedat inaugurada amb l’actuació de Maria del Mar Bonet. Les cançons de la mallorquina han fet aflorar l’ambient dels 60 que arribarà al seu punt màxim el proper dissabte amb el grup Boney M.

Maria del Mar Bonet ha encetat la desena edició de la Festa dels anys 60 de Sant Feliu de Pallerols. La cantant i compositora mallorquina amb un repàs de les seves cançons i de versos cantats d’il·lustres poetes de la terra ha fet que es comencés a palpar l’ambient dels 60.

Prèviament, l’olotina Jessica Mellado ha presentat el seu nou tema ‘Gotas de agua’ acompanyada del guitarrista Jordi Carles. La vessant benèfica de la festa també s’ha posat en marxa, Creu Roja Garrotxa ha començat a recaptar fons per el seu projecte amb Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil. Amb tot, la Festa dels anys 60 ha quedat inaugurada i arribarà al seu clímax el proper dissabte amb el grup Boney M.

x