Liciten les obres per eixamplar el Pont del Salt de Sant Joan les Fonts

A Sant Joan les Fonts, un dels principals projectes de la present legislatura és l’eixamplament de la via del tram del pont del salt, a la carretera d’entrada al municipi venint des de La Canya. Territori i Sostenibilitat de la Generalitat ja ha licitat el projecte i les obres començaran a finals d’aquest 2016, amb un cost d’uns 900.000€.

El projecte per eixamplar el tram de carretera del pont del salt, a l’entrada de Sant Joan les Fonts, ja està licitat pel Departament de Territori i Sostenibilitat. Les obres començaran a finals d’aquest 2016 i si tot va bé es compliran les previsions d’acabament de l’arranjament, previstes per a l’abril del 2017.

L’objectiu de la millora és eixamplar i fer més segur un tram fins ara molt estret, amb un revolt tancat i sense voreres per als vianants, que han de travessar el pont passant per la mateixa calçada.

Amb aquest projecte, l’amplada del pont sobre el riu Fluvià passarà dels 6,5 metres actuals als 11 metres previstos, amb un itinerari per a vianants just al costat de la carretera. Es pavimentaran i senyalitzaran els 375 metres del tram, i d’aquesta manera es completarà un dels pals de paller del projecte de l’actual legislatura. El cost de les obres serà d’uns 889.000€, i els treballs començaran a finals d’aquest 2016.

x