Un incendi destrueix parcialment un habitatge del carrer Pou del Glaç d’Olot

Un incendi ha destruït parcialment un habitatge situat al carrer Pou del Glaç d’Olot sense provocar ferits. Segons ha pogut saber OLOT TELEVISIÓ les flames haurien començat a l’altell del loft situat al segon pis del número 8.

El propietari de l’habitatge és un olotí d’origen italià jubilat que havia regentat una perruqueria al passeig de Barcelona. Ell mateix no s’explica com han pogut començar les flames perquè en aquest espai de l’habitatge només hi tenia un armari amb roba i alguns estris de la perruqueria. Els Bombers han rebut l’avís al voltant de dos quarts de deu del matí i fins al lloc dels fets s’hi ha desplaçat dues dotacions dels serveis d’emergència. Quan han arribat han visualitzat un fum negre i molt espès que sortia de la finestra de l’habitatge. I és que el propietari havia marxat a comprar al mercat deixant les finestres obertes per ventilar el pis.

Quan els Bombers han accedit al passadís del segon pis del número 8 s’han adonat que el fum sortia per la porta ‘F’, i esbotzat la porta per poder-hi accedir. A l’entrar a l’habitatge s’han adonat que només hi havia fum i que l’incendi estava just al costat, a la porta ‘E’. Quan han accedit s’han adonat que les flames provenien de l’altell.

Des que s’ha donat l’avís la Policia Municipal d’Olot ha evacuat a tots els veïns per precaució i s’han retirat bona part dels vehicles que estaven estacionats al carrer en aquell moment.