El cicle de circ a la plaça de Braus comença demà a les 20h amb un taller de tècniques circences

Si algú vol aprendre a anar en monocicle, en un trapezi o fer malabars, demà té la possibilitat de fer-ho. A partir de les 8 del vespre, a la plaça de Braus, començarà el cicle de Circ a Olot, que representa un dels grans atractius de les activitats culturals de la Cua del Drac. I és que la seva primera proposta no serà un espectacle sinó un taller de circ, on també es podrà aprendre a fer girar el plat xinès o caminar pel fil. Anirà a càrrec de la companyia Los Herrerita, i durarà de les 8 a dos quarts d’11 de la nit. A partir d’aquella hora començarà la projecció de la pel·lícula The Circus, protagonitzada per Charles Chaplin. En els següents dimecres de mes, als vespres, a la plaça de Braus s’hi podran veure diverses propostes de circ que completaran el cicle un any més.