La Companyia Pic Pic crea la seva segona cançó de l’estiu, titulada aquest 2016 ‘La Carbassa’

La cançó de l’estiu de la Garrotxa ja és aquí. Normalment no esperàvem aquesta publicació pròpiament dita, però des que la Companyia Pic Pic s’ho va proposar l’any passat, ja la trobàvem a faltar. Després del ‘Pic Pic, la companyia amb la que ric’, arriba aquest 2016 La Carbassa, la primera composició d’electrollatí en català que no deixa indiferent a ningú amb el segell de la companyia i el ritme que tothom s’esperava.

Alegres, divertits, excèntrics, ‘teatreros’ i… Garrotxins! Així són els integrants de la companyia Pic Pic. I així és com es mostren en tots els seus treballs. Tal i com són. L’estiu ja és aquí i ells, tal i com van fer l’any passat, s’han atrevit a compondre la cançó de l’estiu de la comarca. I si bé l’any passat van aconseguir fer sonar de valent el Pic Pic, la companyia amb la que ric… Aquest any no ens han deixat indiferents amb La Carbassa, el primer electrollatí en català -no sembla haver-hi precedents- que ja sona amb força i es farà lloc de ben segur en les festes majors garrotxines. Un nou videoclip, el segon, en el qual els Pic Pic despleguen tot el seu caràcter divertit i enganxadís, però que té un únic objectiu.

La Carbassa és una cançó que combina el paisatge rural i el caràcter familiar i proper de la Garrotxa amb el més pur estil de reggeton, fent comparacions metafòriques amb els temes del qual es parla en aquest registre i les típiques verdures catalanes, fent així una cançó apta per a tots els públics i amb la intenció de fer-ho passar bé a qui ho escolti. Amb aquest videoclip la Companyia es consolida com a autora de la cançó de l’estiu de la Garrotxa.

Ara bé, si alguna cosa té la companyia Pic Pic és que se li nota que gaudeix mentre actua, mentre canta i mentre balla, i això és el que els omple. I potser també és el que els fa tenir èxit.

No són cantants, no són estrelles de la música, són actors, artistes que només volen arrencar un somriure a la gent de casa seva, i sense vergonya, cada vegada ho aconsegueixen.

 

x