El curs ‘Perspectives trans en l’àmbit educatiu’ de la Fundació d’Estudis Superiors d’Olot dóna eines per combatre la transfòbia a les aules

Una desena de professionals de l’educació i de serveis socials han participat al curs ‘Perspectives trans en l’àmbit educatiu’ de la FES Olot i la Universitat de Vic-UCC, que ha proporcionat eines a professionals de l’ensenyament per evitar la discriminació transfòbica entre els més joves.

Curs 'Perspectives trans en l'àmbit educatiu'

El curs ‘Perspectives trans en l’àmbit educatiu’ ha comptat amb una desena de professionals de l’educació i de serveis socials. Els professors han passat a ser alumnes que han pogut aprofundir en la transsexualitat per tal de poder traslladar els coneixements obtinguts als centres educatius. A través de debats, coneixements i perspectives s’han donat eines als participants per ajudar-los a integrar la perspectiva de diversitat sexual i de gènere a la seva feina. Els docents participants al curs s’han mostrat satisfets amb el que han aprés i esperen poder aplicar els coneixements a les aules.

En el marc del curs els participants han visitat l’exposició Identitats ImPossibles del Museu dels Sants. L’exposició els ha servit per completar la jornada d’aprenentatge ja que també tracta la diversitat sexual i de gènere.