L’Ajuntament de Ripoll demana de la variant de les Preses sigui de dos carrils per banda

L’ajuntament de Ripoll dóna suport a una variant de dos carrils a Les Preses. El consistori entèn que és una infraestructura que ha de descongestionar de trànsit pesant el centre del municipi. Ara mateix els camions prefereixen la C-17 i la C-26 per arribar a Olot.

L’ajuntament de Ripoll ha demanat que la futura variant de Les Preses que ha de connectar l’eix de Bracons amb la futura variant d’Olot, sigui de dos carrils i no d’un de sol. El consistori ho va aprovar en la passada sessió plenària amb la voluntat de donar suport a un manifest que han signat associacions empresarials de la Garrotxa, Osona i l’Alt Empordà.

Des del consistori ripollès es queixen que una part important del trànsit pesant amb destí o origen a la Garrotxa, accedeix per la C-17 i la C-26 creuant Ripoll a través del tram urbà del carrer Progrés. Jordi Munell insisteix en la necessitat de tenir una variant de Les Preses desdoblada i sense restriccions de vehicles pesants per poder solucionar la mobilitat d’aquesta zona.