L’Al-Wahda d’Abu Dabi i el Nàstic de Tarragona, els dos grans rivals de la pretemporada per a la Unió Esportiva Olot

El projecte de la Unió Esportiva Olot a Tercera Divisió arrencarà ben aviat. El primer entrenament de la plantilla serà el proper 14 de juliol. Entre els enfrontaments amistosos més destacats de la pretemporada, hi ha les visites de l’Al-Wahda d’Abu Dabi, dirigit pel mexicà Javier Aguirre, i del Nàstic de Tarragona, de Segona A.

La Unió Esportiva Olot 2016/17 arrencarà el proper dijous 14 de juliol amb el primer entrenament dirigit pel nou tècnic, Ramon Maria Calderé. L’equip inicia amb una plantilla renovada però amb cares conegudes el seu nou projecte des de Tercera Divisió, i el primer partit serà amb un equip internacional i exòtic com és l’Al-Wahda d’Abu Dabi, de la màxima categoria en la Lliga dels Emirats Àrabs i dirigit per l’ex entrenador de l’Espanyol Javier Aguirre. El mexicà visitarà la Garrotxa el dia 23 de juliol per jugar el primer amistós de pretemporada de l’Olot a l’estadi.

Una setmana després, la Unió Esportiva Olot jugarà primera ronda de Copa Catalunya a Perelada contre l’equip de l’ex tècnic olotí Arnau Sala, i entre mig visitarà un camp de Segona Catalana, el de l’Escala.

El dimecres 3 d’agost, tot un equip de Segona A com el Nàstic aprofitarà la seva estada a la Garrotxa per enfrontar-se a l’Olot a l’Estadi, just un dia abans del Torneig de l’Estany de Banyoles contra l’equip local i el Figueres.

L’Espanyol B, de Segona Divisió B, també visitarà la Garrotxa el 13 d’agost, en una pretemporada on l’equip`dirigit per Calderé jugarà contra el Bosc de Tosca a Les Preses i també davant el Farners a Santa Coloma.

El volum de partits en aquest mes i mig de preparació abans de l’inici de la lliga el 27 d’agost podria augmentar en un o dos partits, depenent les rondes que avançi o no l’equip garrotxí en la Copa Catalunya.