L’Hospital d’Olot posa en marxa el servei de wi-fi gratuït

Des d’aquest mes tots els usuaris i pacients de l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa poden gaudir de Wi-fi gratuït durant la seva estada al centre sanitari.

Després que el passat gener l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa millorés la cobertura telefònica en tot l’edifici ara s’ha fet un pas endavant amb el servei Wi-fi. Les persones hospitalitzades i els seus acompanyants podran utilitzar les xarxes socials, consultar el correu electrònic o llegir diaris digitals amb totes les garanties però tenint en compte un límit de velocitat. Per accedir al Wi-fi gratuït del centre cal registrar-se amb nom, cognoms i correu electrònic hi haurà accés del Wi-fi on les zones on habitualment i circules usuaris o pacient, com ara la sala d’espera, urgències, consultes externes o la cafeteria.