La model olotina Nina Guàrdia participa a la 080 de Barcelona

La jove model olotina Nina Guàrdia no s’atura en la seva trajectòria i amb només quinze dies ha acumulat dues experiències que li permetran fer un salt. Aquesta setmana és a Bòsnia i fa només uns dies va participar a la 080 de Barcelona.

Amb només 17 anys Nina Guàrdia s’està fent un lloc entre les models del país. La setmana passada va participar a la 080, a Barcelona, una de les passarel·les més importants del món. Durant dos dies va poder desfilar entre els grans, vivint una experiència que li permet sumar punts per properes edicions.

Aquesta no és la única desfilada internacional de Nina Guàrdia d’aquest 2016. Aquests dies és a Bòsnia per participar en una altre desfilada de moda, i aquest any també va ser present a la Costa Brava Fashion Week, que es va celebrar al Mas Falet.

La participació en aquestes passarel·les li dóna projecció internacional i la possibilitat de marcar-se nous objectius com a model.

 

x