La Garrotxa introdueix tres nous serveis d’autobusos per facilitar la mobilitat els dies de mercat

La gent dels pobles de la Vall d’en Bas, Mieres i Santa Pau compten a partir d’ara amb la possibilitat d’anar a mercat d’Olot en transport públic. Fins ara, només podien fer-ho els veïns d’El Mallol i de Sant Privat. La posada en funcionament d’aquestes noves línies respon a una demanda popular.

La Garrotxa amplia la línia de bus de la Vall d’en Bas i n’estrena 2 de noves, la de Maià de Montcal a Besalú i la de Mieres a Olot. Els veïns dels 7 nuclis urbans de la Vall d’en Bas, comptaran a partir d’ara amb una línia de bus pels dilluns de mercat a Olot. Fins ara, només era possible arribar a la capital garrotxina des de Sant Esteve d’en Bas. Després d’una enquesta a més de 500 persones es va identificar la necessitat d’una ampliació de les línies d’autobusos.

En el cas d’en Bas l’ampliació té la intenció de facilitar la mobilitat dels veïns de la vall i a la vegada contribuir amb una mobilitat més respectuosa amb el medi ambient. De la mateixa manera Mieres estrena una nova línia de bus, que, passant per Santa Pau arribarà a Olot també els dilluns de mercat. L’altre línia que ja es pot utilitzar és la que va de Maià de Montcal fins a Besalú. Aquesta tindrà lloc els dimarts, coincidint amb el mercat de Besalú i farà el trajecte Maià de Montcal, Beuda i Besalú. Nous serveis d’autobusos que ajudaran sobretot a la gent més gran a poder assistir als mercats setmanals.

x