La pel·lícula ‘Estiu del 1993’ començarà els rodatges el proper dilluns i generarà un impacte econòmic d’uns 115.000€ a la Garrotxa

La pel·lícula ‘Estiu del 1993’ dirigida per Carla Simón començarà a rodar a la Garrotxa el proper dilluns. El film generarà un impacte econòmic a la comarca d’uns 115.000€ entre allotjament, dietes i altres partides.

La producció cinematogràfica ‘Estiu del 1993’ començarà a rodar a terres garrotxines el proper dilluns. A la presentació hi han assistit la directora Carla Simón i la Directora de Producció Mireia Graell juntament amb Estanis Vayreda regidor de Promoció Econòmica.

El film repercutirà en l’economia de la comarca, entre allotjament i restauració es calcula un impacte d’uns 115.000€. L’equip de producció està format per uns 40 professionals i també s’obrirà la porta a becaris provinents de l’Escola d’Art d’Olot.

El llargmetratge explica la història de Frida, una nena de sis anys que acaba de perdre la seva mare i que haurà de passar l’estiu a la Garrotxa, amb la família que l’ha adoptat. El projecte cinematogràfic està produït per Inicia Films i Avalon. Els rodatges duraran fins l’agost i es concentraran majoritàriament a Les Planes d’Hostoles, Les Preses i al local on s’ha fet la presentació, El Bar la Vaca d’Olot.