L’Ajuntament d’Olot destinarà 350.000€ en obres per arreglar carrers i voreres de la ciutat

Les obres previstes per aquest 2016 a Olot inclouen reformes al Carrer Macarnau, al Camí de les Bruixes i a l’Avinguda Europa, juntament amb modificacions a diverses voreres d’Olot. La inversió prevista per aquest exercici és d’uns 350.000€.

L’Ajuntament d’Olot ha fet una previsió de les obres més prioritàries per aquest 2016. Els treballs previstos inclouen reformes al Carrer Macarnau, al Camí de les Bruixes i a l’Avinguda Europa. A més a més, l’Ajuntament preveu arreglar diverses voreres de la ciutat, com les de la Plaça Balmes i les del Pont del Palau. Precisament les voreres del Pont del Palau seran adaptades pels dos costats per la gent amb mobilitat reduïda.

Pel que fa al barri antic, s’ha requerit als propietaris d’habitatges amb façanes, canaleres o arrebossats en males condicions que arreglin aquestes irregularitats. Força propietaris s’han mostrat participatius i han respòs bé a la petició de l’Ajuntament d’Olot iniciant les obres als seus habitatges amb ràpidesa.

Les obres previstes, pel que fa a carrers suposaran una inversió de 275.000€, i en relació a voreres 75.000€. Per tant, entre carrers i voreres l’Ajuntament d’Olot farà una inversió total de 350.000€.