Càritas Garrotxa vol descentralitzar-se als Sectors del Llierca i Sant Feliu de Pallerols

Càritras Garrotxa s’estendrà al sector del Llierca i a Sant Feliu de Pallerols. D’aquesta manera l’entitat basca descentralitzar-se d’Olot i ser més presents en la resta de pobles de la comarca. Aquests grups seguiran la línia del Sector de Càritas a Besalú, que ja funciona amb els seus propis voluntaris i programes.

Càritas Garrotxa vol reforçar la seva presència als pobles de la Garrotxa i per això l’entitat ha iniciat els procediments per posar en marxa dos sectors. Un és el del Llierca que inclou els municipis de Sant Jaume de Llierca, Argelaguer, Montagut i Oix i Tortellà. L’altre és el sector de Sant Feliu de Pallerols. L’objectiu es que puguin tenir voluntaris i posar en marxa els seus propis programes com ja ho està fent actualment Besalú.

Els nous sectors comptaran amb una persona de referència i la voluntat és iniciar-hi programes propis i portar-hi algunes de les accions que ja es duen a terme tant a Olot com a Besalú, en funció de les necessitats de les zones. Més enllà d’aquests dos sectors, Càritas no descarta portar a terme la mateixa iniciativa descentralitzadora en d’altres municipis garrotxins.