El defensa Jose Martínez renova amb la Unió Esportiva Olot

FOTO UEOLOT.COM

Jose Martínez seguirà una temporada més a la Unió Esportiva Olot. Tot i el descens de categoria, el club ha aconseguit renovar al defensa de Taialà.

Amb la continuïtat del jugador gironí i la del besaluenc Albert Blázquez, el tècnic Ramon Maria Calderé comença a apuntalar la seva defensa amb futbolistes que estan acostumats a jugar en una categoria superior, fet que dóna seguretat i consistència de cara al curs vinent.

Jose, de 33 anys, complirà el seu segon curs a la Garrotxa, i amb la seva renovació l’Olot s’assegura mantenir un dels líders de la plantilla, que compta amb carisma, amb el suport de la grada, i que aporta ordre, entrega i sacrifici a la defensa garrotxina.

Des del club olotí s’assegura que és una gran notícia haver arribat a un acord amb el defensa gironí tot i el descens, ja que això mostra el seu compromís amb la Unió Esportiva Olot. D’altra banda, un dels que sembla que no acabarà renovant és Marc Valhonesta. La baixa del central podria ser anunciada en breu perquè sembla que ell i el club no han arribat a un acord.

 

x