L’estudiant Marta Camós, de Montagut, és la millor nota garrotxina de la selectivitat 2016

Aquest any, 183 estudiants garrotxins han aprovat les Proves d’Accés a la Universitat, les PAU. Però entre totes aquestes notes, la millor ha estat un 9,4. L’ha aconseguida la Marta Camós, alumna de l’Institut la Garrotxa, a qui coneixem tot seguit.


Els dos cursos del Batxillerat són una etapa intensa de la vida de molts joves, que culmina amb la selectivitat. 184 estudiants de tota la Garrotxa van presentar-se a aquesta prova amb una sola aspiració: aconseguir una bona nota per poder entrar a la carrera i la universitat que desitgen. La Marta Camós, de Montagut, i fins el curs passat alumna a l’Institut La Garrotxa, ha estat la que millor nota ha tret a tota la comarca, un 9,4. Superar el 9 era un objectiu que s’havia marcat.
Per calcular aquesta mitjana es tenen en compte les notes de les matèries de la fase general de la Selectivitat. En el seu cas, els bons resultats s’han basat en una feina constant, sobretot en l’atenció a les hores de classe més enllà de l’estudi a casa.
Durant l’estiu tindrà reconeixements tant de l’Ajuntament d’Olot com de la Generalitat de Catalunya. Seran els passos previs per sortir de dos anys intensos a l’institut per emprendre el vol cap a La universitat Pompeu Fabra de Barcelona, on amb tota probabilitat entrarà a la carrera que ha escollit: el doble grau en Economia i Dret.