Un accident aparatós entre dos vehicles a la Solfa d’Olot provoca un ferit lleu

L’accidentabilitat a Olot no disminueix. Després que aquest dimecres un vehicle atropellés a una menor a l’avinguda Santa Coloma, aquest divendres a la nit, al voltant de les 22h, s’ha produït un nou accident a la mateixa carretera, aquest cop al capdamunt de la pujada de la Solfa, al límit del municipi d’Olot amb les Preses.

DSC_0479

Alguns testimonis han explicat a OLOT TELEVISIÓ que els dos vehicles involucrats en el succés circulaven en direcció a les Preses. El Seat, de color més clar, ho feia pel carril de l’esquerra mentre que el cotxe fosc, de la marca Ford, ho feia pel de la dreta. Segons aquests testimonis el Ford anava més avançat i just quan ha arribat a la rotonda del concessionari Nissan i ha volgut girar per la rotonda, l’altre vehicle, que presumptament anava a una velocitat més elevada de la permesa, l’ha col·lidit pel costat esquerra, envaint l’illeta de la rotonda i s’ha estampat contra una de les faroles que hi ha al mitjana que separa els carrils. Tot i l’aparatositat de la topada cap dels ocupants dels dos vehicles ha patit ferides de consideració. El jove que conduïa el vehicle de la marca Seat, però, ha estat atès pels serveis d’emergència de ferides lleus. Fins al lloc dels fets s’hi ha desplaçat tres unitats de la Policia Municipal d’Olot, una dels Mossos d’Esquadra i dues ambulàncies del SEM.

Els dos accidents d’aquesta setmana a l’avinguda Santa Coloma se sumen a un altre que es va produir a principi d’aquest any, el passat gener, quan un home de 70 anys va perdre la vida després de patir un atropellament a l’alçada de la plaça de l’Illa de Pasqua. I a mitjan de març la conductora d’una motocicleta també va resultat ferida a la mateixa avinguda després d’una topada amb un vehicle, a l’alçada de l’avinguda Perú.

x