Besalú, Castellfollit de la Roca, Mieres i la Vall d’en Bas emeten aquest divendres al vespre la representació de “La bohème” del Liceu a la fresca

El Gran Teatre del Liceu apropa l’òpera als municipis catalans, amb la representació de “La bohème” una iniciativa del Liceu de Catalunya. Enguany és la segona edició, però aquesta és la primera vegada que hi participen municipis garrotxins.

Més de cent municipis catalans, emetran aquesta nit, simultàniament, la representació de la funció “La bohème”, en el marc del Liceu a la Fresca. Entre els indrets que es podrà veure, hi ha quatre municipis garrotxins: Besalú, Castellfollit de la Roca, Mieres i la Vall d’en Bas. Després de l’èxit de la temporada passada del Liceu a la Fresca amb “La traviata”, enguany repeteixen l’esdeveniment amb una altre funció i ampliant el nombre de municipis col·laboradors. Amb aquesta la iniciativa, el Gran Teatre del Liceu vol apropar l’òpera als municipis del país i alhora, atrau nou públic.

“La bohème” és una òpera en quatre actes de Giacomo Puccini. La primera representació d’aquesta funció, que s’insereix dins del corrent verista, es va estrenar l’1 de febrer de 1896.