L’escriptor Domènec Moli fa una visita guiada a l’exposició inaugural d’Àmbit Sant Lluc

L’exposició inaugural d’Àmbit Sant Lluc ja porta oberta al públic algunes setmanes. Aquest divendres s’ha organitzat una visita guiada per l’escriptor local Domènec Moli, per tal de conèixer amb més profunditat part de l’obra que hi ha exposada a la galeria.


L’associació Àmbit Sant Lluc va néixer fa alguns mesos per ser un punt de trobada de tot l’art d’Olot. Amb un passat molt viu, es volien rememorar els artistes que van evolucionar l’escola paisatgística al llarg del segle XX: així, a l’antiga galeria Sant Lluc s’hi poden veure peces des de Xavier Carbonell fins a Joan Vilà Moncau, passant pel paisatgisme realista i pur d’Elías Garralda o l’evolució d’aquest tipus de pintures cap a l’impressionisme que va fer cèlebre a Pere Gussinyé. Però l’objectiu també és donar un espai als pintors i escultors actuals per crear un espai de confluència pel qual va fer una visita guiada l’escriptor Domènec Moli.

 

A la visita hi van assistir una vintena de persones, la majoria conegudes en l’àmbit artístic olotí. L’àmplia i eclèctica exposició inaugural d’Àmbit Sant Lluc té la virtut de reunir en una sola sala la història recent de l’art a la capital garrotxina, i des de l’associació s’espera que sigui un impuls per seguir fent créixer les seves idees i la pròpia entitat de cara al futur.