La 3a edició del San Fermín de la Canya reuneix a més de 300 persones en una jornada de les que fan poble

La Canya ha acollit la tercera edició del seu San Fermín particular. El que va començar amb una idea d’un grup d’amics ha anat creixent i enguany ha reunit més de 300 persones.

El txupinazo ha sonat puntual al poble de la Canya. De bon matí ha tingut lloc l’encierru, on grans i petits han esquivat els particulars braus. El que va començar amb una iniciativa entre un grup d’amics, ha anat creixent i enguany ha reunit més de 300 persones. Música, ambient familiar i germanor col·lectiva, són les principals premisses d’aquesta festivitat basca portada a la Garrotxa. Els organitzadors pensen que el que està consolidant aquesta celebració és el fet que es comencés a coure entre una colla d’amics.

Seguidament la festa ha continuat amb el tallament de troncs i l’aixecament de pedres que han precedit l’exhibició dels pelotaris de la casa de los navarros de Barcelona. Amb tot, una jornada de les que fan poble.

x