Boney M impressionen als més de 2.000 espectadors que van assistir a la desena Festa dels Anys 60 a Sant Feliu de Pallerols

Sant Feliu de Pallerols va acollir aquest dissabte a la nit l’esperat concert de Boney M que tancava la Festa dels Any 60 en la seva desena edició. La festa, però, va anar complementada per una programació completa de grups que van permetre als nostàlgics passar una vesprada de bona música a la plaça del Soler.

L’esperat concert de Boney M a Sant Feliu de Pallerols no va decebre gens ni mica. A la plaça del Soler no hi cabia ni una agulla, plena de nostàlgics dels 70 que esperaven el concert del mític grup. El grup holandès va tocar els seus temes més cèlebres davant d’unes dues mil persones, i en algun, va tenir un bon detall per al poble que els va acollir com si fossin a casa.

L’espectacle s’emmarcava en la Festa dels Anys 60, que enguany celebrava la seva desena edició, i que per a les properes també apunta molt alt. L’alcalde de Sant Feliu de Pallerols, Joan Casas, va assegurar a OLOT TELEVISIÓ que s’està negociant perquè a la festa de l’any que ve hi actuï un referent com Miguel Bosé, i admet que també hi ha ganes de portar al Duo Dinámico, un grup llargament reivindicat pel públic que tampoc no ha anat mai a Sant Feliu. L’any que ve la festa tornarà al seu format habitual d’un sol cap de setmana, que convertirà el municipi garrotxí en un referent per als nostàlgics de la música de les dècades dels 60, 70 i 80.