El taller de destil·lació i espígol de les Àvies Remeieres del Parc de Pedra Tosca compta amb la participació d’unes 50 persones

En el marc de la primera fira d’herbes remeieres i productes naturals de Les Preses, les àvies remeieres del Parc de Pedra Tosca van portar a terme un taller de destil·lació al baixador de Codella. La planta que més van tractar va ser l’espígol.

Les Àvies Remeieres del Parc de Pedra Tosca van realitzar un taller de destil·lació al baixador de Codella. Inicialment es va tractar la part més teòrica, focalitzada en el funcionament de l’alambí i en la planta més florida del mes, l’espígol. Es van explicar les propietats més beneficioses d’aquesta herba remeiera i els diferents mètodes d’aplicació.

Seguidament les àvies van fer diverses demostracions pràctiques com la confecció d’un ungüent d’espígol relaxant o la creació de sucre espigolat. El taller es va fer en el marc de la primera Fira d’herbes remeieres i productes naturals de Les Preses que té lloc al llarg del cap de setmana.