Els Bombers de la Generalitat han actuat en dos rescats i una fuita de gas aquest cap de setmana

Els Bombers de la Generalitat han realitzat tres actuacions aquest cap de setmana a la Garrotxa. Dissabte a la tarda als Hostalets d’en Bas van rescatar una dona de 62 anys que va patir una fractura de tíbia i peroné mentre realitzava la ruta dels gorgs. La dona va ser evacuada amb helicòpter a l’hospital d’Olot. L’helicòpter dels Bombers també va actuar en un altre rescat, ahir al matí, a Sadernes. Un noi de 24 anys va precipitar-se per un barranc de 15 metres i va patir una luxació d’espatlla. A Olot, també ahir, però a la tarda, dues dotacions dels Bombers van actuar en una fuita de gas en un edifici del Camí de Rebaixinc. L’incident va obligar a evacuar onze persones durant una hora, fins que la companyia del gas va haver arreglat la fuita.

x