Cinc nedadors i nedadores del Club Natació Olot competeixen al Campionat de Catalunya d’Estiu

Cinc nedadors i nedadores del Club Natació Olot van ser convocats per competir al Campionat de Catalunya d’Estiu que es va celebrar aquest cap de setmana a les piscines Picornell. Roger Coma va aconseguir els resultats més destacats del club garrotxí. El CN Olot va guanyar cinc medalles i va aconseguir cinc marques mínimes per disputar el Campionat d’Espanya.

Cinc medalles i cinc marques mínimes per competir al Campionat d’Espanya. Aquest és el balanç del Club Natació Olot després de la seva participació en el Campionat de Catalunya d’Estiu. Els nedadors i nedadores d’Antonio Oliveira van completar grans actuacions en cadascuna de les proves, amb un paper destacat de Roger Coma.

L’olotí, de fet va aconseguir totes les medalles del seu equip. Una medalla d’or en 1500 metres lliures, dues plates, en 200 i 400 lliures, i un bronze en 200 i 400 estils. Coma, a més, també va ser el 2n classificat per punts FINA de la competició.

A part de les medalles aconseguides, cal destacar les marques mínimes de  Berta Vidal en 100 i 200 esquena i 100 papallona, la de Gerard Martí en 200 esquena i la de Tània Marguí en 100 lliures, unes marques que classifiquen als nedadors del CN Olot pel proper campionat d’Espanya. L’equip olotí convocat va ser integrat Roger Coma, Gerard Martí, David Caritg, Tània Marguí i Berta Vidal.

x