‘Volcànic’ és el nou licor creat per Ratafia Russet i Comercial Masoliver

Ratafia Russet i Comercial Masoliver han creat un nou licor. Es diu Volcànic i és un producte 100% garrotxí, elaborat amb herbes de la comarca i sorgit de la sinergia de les dues empreses. El nou aiguardent es presentarà al públic a finals d’agost. La sinergia entre empreses és habitual a la Garrotxa i acostuma a donar bons fruits, com és el cas del nou licor que neix de la col·laboració entre Ratafia Russet i Comercial Masoliver.


Aquest estiu naixerà un nou licor creat per les empreses garrotxines Ratafia Russet i Comercial Masoliver. Aquest és el fruit de la col·laboració entre les dues marques, estretament vinculades amb el món dels aiguardents i que han estat treballant al llarg dels últims mesos. S’obté de la destil·lació d’herbes de la comarca utilitzades habitualment per Ratafia Russet en la elaboració dels seus licors. D’aquesta manera esdevé un producte 100% garrotxí nascut de la sinergia entre empreses, una pràctica força habitual a la Garrotxa. Per conèixer de quin tipus d’aiguardent es tracta, s’haurà d’esperar a finals d’agost, quan el nou producte es presentarà al públic en un espai estretament vinculat amb el seu nom i amb la seva marca garrotxina. Els seus creadors volen esperar fins a l’últim moment per desvetllar de quin licor es tracta. Les dues marques estan convençudes que el producte tindrà una bona acceptació, sobretot a la comarca on les elaboracions de proximitat tenen molt bona sortida.

Dues empreses d’èxit
Comercial Masoliver, amb seu a Begudà, és una de les principals empreses del sector de la distribució de productes d’alimentació i begudes de qualitat a Espanya. L’empresa de licors Beveland, que forma part de Masoliver Grup, ha estat l’encarregada de fer les mescles i tests del nou producte. Un treball que és garantia d’èxit que avalen els més de 20 anys elaborant licors i destil·lats.
De la seva banda, Ratafia Russet és la marca per excel·lència de ratafia a la Garrotxa i una de les més apreciades de les comarques de Girona. Amb una producció de 250 mil ampolles a l’any, és una de les més conegudes també a Catalunya.