La segona edició de les Nits Musicals de Santa Pau comptarà amb quatre actuacions

Santa Pau ja es prepara per una nova edició de les seves Nits Musicals d’estiu. Diverses places i llocs emblemàtics del centre històric del municipi acolliran diferents concerts des d’aquest proper dissabte i fins a principis d’agost. És la segona edició d’unes Nits Musicals que aporten un gran ambient a les vesprades del municipi santapauenc. El nivell de les nits Musicals de Santa Pau va a més en la segona edició d’una iniciativa que ja va néixer amb força l’any passat. Es tracta de concerts i espectacles que es duen a terme en llocs emblemàtics del casc antic del poble, i que donen un molt bon ambient a les nits d’estiu santapauenques.

Enguany obrirà la llauna l’Esbart Olot, amb una actuació que no és purament un concert, sinó un espectacle, anomenat “Vint”, per inaugurar per la porta gran i amb arrels tradicionals les Nits Musicals d’aquest 2016. A banda d’aquest espectacle, el primer de tots, que es durà a terme el proper dissabte a partir de les 22:00 de la nit a la plaça Major, també es gaudirà de la presència de la prestigiosa Orquestra de Cambra de l’Empordà, que de ben segur tindrà una gran assistència de públic a la Plaça dels Valls, essent l’últim concert de les Nits Musicals, el proper dia 6 d’agost.

La Fàbrica dels Lied, amb una soprano i un piano, també captivaran el públic a la Plaça de l’Absis, el 23 de juliol, i el guitarrista canadenc Jacob Cordover farà una aturada en la seva gira per ser també a la Garrotxa. Es podrà veure en concert al Portal del Mar el 30 de juliol. Tots els concerts tenen un caire tranquil i comneçaran ben entrada la nit, donant ambient estiuenc i musicala als bonics carrers i del casc antic de Santa Pau.

x