Ferrer Xocolata presentarà el seu nou producte, la xocolata 1907, a partir de Festes del Tura

Ja fa algunes setmanes que la recepta de xocolata pròpia de Ferrer Xocolata està a disposició del públic. L’anomenada 1907 està tenint una molt bona acollida per part de la gent, i serà presentada al públic en diversos actes que tindran lloc a partir de les Festes del Tura.


La gent pot comprar la xocolata creada per Jordi Ferrer des de principis de maig. S’anomena 1907, per recordar la data de fundació de la pastisseria Ferrer, i s’anirà presentant al públic en diversos actes successius a partir de les Festes del Tura.

La 1907 és una de les cinc xocolates exclusives a Catalunya que han entrat en el programa Or Noir del proveïdor de cacau de Ferrer, Cacao Barry. La recepta ideada per Ferrer va sorgir d’un viatge a la seu central de l’empresa a França, per crear aquest producte únic, que té uns tocs afruitats i fumats, s’utilitzen cacaus de diversos orígens, com ara Mèxic i Cuba.

La 1907 no només s’utilitza per fer tauletes de xocolata convencional, sinó que a Ferrer xocolata la fan servir per elaborar molts dels seus productes, que agafen el gust especial del seu producte i tenen molt bona acollida entre la gent. De fet, la Pastisseria Ferrer ha aconseguit una molt bona acollida de la 1907.

 

A Ferrer Xocolata no només han creat aquest producte propi per vendre’l, sinó que volen transmetre a la gent que el tasti la seva manera d’entendre la xocolata.