El Càmping Lava ofereix visites al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa a cavall

La Zona Volcànica de la Garrotxa és un dels espais d’interès natural més importants del país. Les formes més habituals per visitar-la són a peu o amb carruatge i el cavall ofereix una experiència extraordinària. La perspectiva des d’aquesta alçada és totalment diferent a la que es té mentre pes passeja i el paisatge es gaudeix amb més intensitat. Tot i que el sol és de justícia, la travessa és agraïda. El volcà Croscat ens acompanya, imponent, durant tot el viatge. I mentre passegem l’Ivan Maoliver, del Càmping Lava ens explica les tècniques de muntar a cavall, que ens permeten gaudir encara més de la sortida, així com la visita. Aquesta té una hora de durada, surt des del camping, envolta una part de la vall de Batet i arriba fins a vorejar el volcà Croscat.