Comencen les obres del carrer Macarnau, que provocaran talls de trànsit durant tot l’estiu

Avui han començat les obres del carrer Marcarnau, que provocaran durant l’estiu alguns talls de trànsit. L’Ajuntament vol tenir acabats els treballs per les Festes del Tura, i demana paciència als veïns pels problemes que ocasionaran les obres.


Aquest matí han donat inici les obres del carrer Marcanau, molt a prop del centre d’Olot. Els treballs de reforma consistiran bàsicament en solucionar definitivament els problemes de filtracions des de Sant Francesc que acabaven provocant inundacions fins ben entrada la plaça Major. També s’ampliaran les voreres, fent-les més transitables per als vianants i igualant-la al llarg de tot el carrer, tirant a terra el queixal  que sobresortia a l’alçada de la comunitat de veïns del Cor de Maria.

L’objectiu és que els obres estiguin acabades abans que comencin les Festes del Tura, per no crear més problemes al trànsit de cotxes i vianants. De fet, l’Ajuntament reconeix que durant els treballs es veurà afectada la vida dels veïns, que no podran aparcar a la zona ni transitar-la.

L’alcalde ha anunciat que als veïns que tinguin aparcament a la zona i no hi puguin estacionar aquest estiu a causa de les obres se’ls facilitarà una plaça d’aparcament al pàrquing de la Plaça Mercat.