L’Alberg Torre Malagrida comença la temporada d’estiu amb reformes i superant les pernoctacions de tot el 2015

L’alcalde d’Olot Josep Maria Corominas i el director de l’Agència Catala de la Joventut, Cesc Poch van visitar l’Alberg Torre Malagrida després que s’hagin finalitzat els treballs de reforma. Es va aprofitar la visita per fer balanç de l’ocupació i del funcionament de l’emplaçament en plena temporada d’estiu.

L’Alberg Torre Malagrida ha començat la temporada d’estiu amb reformes. El director de l’Agència Catalana de la Joventut, Cesc Poch, juntament amb l’alcalde d’Olot Josep M. Corominas entre altres personalitats les van poder visitar.

Les obres han estat impulsades per l’Ajuntament d’Olot i l’Agència Catalana de la Joventut i han consistit en la reforma dels banys de la planta inferior de l’alberg. També s’han solucionat els problemes derivats de les inundacions i s’han assegurat que no es tornin a repetir. A més, també s’ha pintat tot l’edifici fent visible un important rentat de cara.

Les obres de reforma han costat entre 80.000 i 90.000 euros, una quantitat de la qual l’Ajuntament n’ha assumit gran part. La despesa s’ha dut a terme per fomentar l’ocupació a l’immoble després de la millora dels darrers anys pel que fa a pernoctacions. En el que portem d’any l’alberg ha comptat amb més de 8.500 estades, 400 més que en tot el 2015 i 1.200 més respecte el 2014.