El túnel de Sant Esteve de’n Bas romandrà tancat al transit dijous de les 8 del matí a les 5 de la tarda

El pròxim dijous el túnel de Sant Esteve d’en Bas romandrà tallat al transit des de les 8 del matí i fins les cinc de la tarda. La restricció es realitza per manteniment correctiu de l’enllumenat d’aquest túnel de la C-63.

El túnel de la C-63 a Sant Esteve d’en Bas patirà restriccions de transit aquest dijous 14 juliol. Durant bona part del dia, des de les 8 del matí i fins les cinc de la tarda, es tallarà la circulació, en ambdós sentits de la marxa. Així, tots els vehicles seran desviats per la via secundària, la C-63z, l’antiga carretera C-152, que passa pel poble de Sant Esteve d’en Bas. Segons ha informat el Centre de Control de Carreteres de Vic, el motiu del tall és el manteniment correctiu de l’enllumenat del túnel. Fa només dues setmanes, el túnel de la C-63 de Sant Esteve d’en Bas ja va patir restriccions d’aquest tipus, aleshores també per manteniment correctiu de l’enllumenat i altres tasques de manutenció.

x