L’empresa C-Actiu busca que les persones facin exercici físic a l’aire lliure

Exercici físic i calor solen estar renyits. Amb les altes temperatures es fa difícil complir amb el compromís de fer algun tipus d’activitat física per mantenir la forma. Ara bé, hi ha una fórmula més refrescant. Segurament recordaran un grup de joves emprenedors que van crear una empresa per fer exercici a l’aire lliure. Doncs bé, ara que fa calor els hem visitat, a ells i als alumnes.

Son dos quarts de set del vespre. A aquesta hora, quan la calor començar a donar un respir, aquest grup d’esportistes es disposen a activar el seu cos. Ara bé, no ho faran ni en un gimnàs ni amb màquines. L’espai és el mateix paisatge natural, el de la Moixina. La única eina que tenen és el seu propi cos i les indicacions que donen els seus instructors.

L’Albert Esquena és un dels membres de C-Actiu, una empresa especialitzada en activitat física a l’aire lliure. Cada vegada tenen més adeptes i cada cop més grups perquè la fórmula de fer exercici enmig de la natura crida l’atenció.

 

Les sessions són habitualment grupals i s’adapten a les necessitats de qualsevol persona, tenint en compte les possibilitats de cadascú. Sense cap mena de dubte, una manera creativa de gaudir de l’entorn paisatgístic fent exercici.