Besalú acull la 5a edició del curs de música medieval ‘Medieval Music Besalú’ que atreurà músics d’arreu del món fins el 23 de juliol

Besalú acull la 5a edició del curs de música medieval conegut com Medieval Music Besalú. El curs va començar divendres i durarà fins el 23 de juliol. Enguany hi ha novetats importants, com per exemple un nou taller de 5 dies que reunirà filòlegs, medievalistes i intèrprets.

No hi ha millor aparador medieval que el poble de Besalú, és per això que s’hi organitzarà la 5a edició del curs de música medieval a nivell internacional anomenat Medieval Music Besalú. El curs ofereix a intèrprets i instrumentistes la possibilitat d’estudiar repertoris musicals composats entre els segles X i XIII i combina activitats de recerca amb tallers dinàmics. Enguany el programa musical acollirà un nou curs de 5 dies que reunirà medievalistes, intèrprets i filòlegs.

Una cinquantena d’alumnes d’arreu del món passaran per Besalú durant aquest juliol, provinents de països tan llunyans com Japó, Rússia, Canadà o Austràlia. Amb aquesta cinquena edició Besalú vol fer un pas més enllà consolidant-se com un referent mundial destacat de la música de l’edat mitjana.