El concurs literari ‘Colada de Lletres’ supera les expectatives de participació en la seva primera edició

‘Colada de Lletres’, el nou concurs de narrativa curta impulsat per l’associació Garrotxa Cultural, tanca el període d’inscripció d’aquí a dos dies. Tot i així, l’entitat assegura que la participació fins ara ja ha superat totes les expectatives. El premi per al guanyador són 300€ en metàl·lic i la publicació del seu relat en un llibre, i Garrotxa Cultural ja n’ha presentat la portada, dissenyada per Jessica Oliveras.

Garrotxa Cultural ha superat les seves expectatives de participació en la primera edició del concurs literari ‘Colada de Lletres’. Es tracta d’un concurs de narrativa curta, que ocupa un espai en l’agenda cultural i literària garrotxina fins ara inexistent, i potser per això hi ha hagut un èxit rotund de participació. El premi en metàl·lic de 300€ per al guanyador ve acompanyat per la publicació del relat en un llibre, que es titularà precisament ‘Colada de Lletres’, i des de l’entitat estan segurs que el fet de veure la teva obra publicada és el que mou a els escriptors novells a participar en concursos com aquest.

La portada del llibre de relats ja és una realitat. Està dissenyada per Jessica Oliveras i s’inspira en textos de Manel Fortis i Sílvia Vilacoba. I és que el concurs és a punt de tancar el període de participació. Queden tan sols dos dies per inscriure-s’hi i enviar el teu relat.  S’hi pot participar a través de la pàgina de Facebook de l’entitat. El veredicte i la publicació del llibre de relats serà ben entrada la tardor.

L’èxit de Colada de Lletres és un reflex de la bona acollida de l’associació Garrotxa Cultural des de la seva fundació. De fet, l’entitat no para de treballar i de buscar noves iniciatives que fomentin la cultura a la ciutat i la comarca. És per això que Garrotxa cultural creix i ja compta amb tres membres més.