Olot torna a formar part de la Junta directiva de la Federació de Fires de Catalunya i acollirà el 23è congrés de l’entitat

Olot torna a formar part de la Junta Directiva de la Federació de Fires de Catalunya, la FEFIC. En la darrera assemblea general es va aprovar que la ciutat continués formant part de la directiva de l’organisme i també es va informar que la capital garrotxina acollirà el 23è Congrés de Fires de Catalunya, que es celebrarà al novembre.

Olot serà la seu de la 23a edició del Congrés de Fires de Catalunya, que es celebrarà al mes de novembre a la Sala El Torín. Aquest reunirà entre 100 i 150 professionals del món de les fires, s’allargarà dos dies i servirà a l’Ajuntament per conèixer altres experiències i millorar l’organització de les fires que es fan a la ciutat. Conferències, tallers i activitats de temes d’interès són alguns dels actes que formaran part de la programació. Aquesta serà la segona vegada que Olot acull aquest congrés, la capital garrotxina ja en va ser la seu el 1998. En motiu de la celebració d’aquest esdeveniment, la publicació ‘Va de Fires’ va dedicar la portada i l’editorial del mes de juny a la candidatura d’Olot.

Actualment la Federació de Fires de Catalunya té 42 associats que organitzen més d’un esdeveniment. En el cas d’Olot, de totes les fires que acull la ciutat, només tres, totes elles organitzades per l’Ajuntament a través de l’Institut Municipal de Promoció d’Olot estan registrades a la Federació. Són la Fira de Sant Lluc, la Fira Orígens i la Fira del Pessebre.

En la darrera Assemblea General de la Federació de Fires de Catalunya, a més d’informar-se que el Congrés tindrà lloc a Olot, també es va acordar que l’Ajuntament d’Olot continuï tenint una representant a la Junta Directiva. Aquesta és Judit Reixach, tècnica de l’Institut Municipal de Promoció de la Ciutat.