El Parc Nou d’Olot acollirà cada diumenge d’estiu concerts de diferents estils musicals

El cicle Música al Parc tindrà lloc cada tarda de diumenge durant els mesos de juliol i agost. El primer d’aquests concerts serà aquest diumenge a les sis de la tarda on el protagonista serà el gòspel; el grup amfitrió, el Gòspel Cor Garrotxa actuarà conjuntament amb Granollers Gòspel Cor, Gòspel la Roca, Esclats Gòspel Singers i Gòspel d’Aro, oferint el seu concert solidari anual.

Durant tot el dia es duran a terme activitats relacionades amb el gòspel. A les deu del matí es proposaran diferents tallers al pavelló Firal i, seguidament, al migdia es prepararà un dinar de germanor al mateix Parc Nou. En la seva causa solidària, els diners que reculli enguany el Gòspel Cor Garrotxa aniran destinats a la Creu Roja de la Garrotxa. Seguint amb la programació, el diumenge vinent dia 24 de juliol a dos quarts de set de la tarda, es podran reviure diverses èpoques i gaudir de diferents estils, des de termes de música clàssica fins a l’avantguarda del metall del segle XX, passant per bandes sonores cinematogràfiques i melodies tradicionals i populars, gràcies a l’actuació del Barna Brass Quintet. Es tracta d’un grup de metall que té com a objectiu difondre la música de cambra arreu de Catalunya.
L’últim Concert de juliol serà protagonitzat per l’Orquestra de cambra Terrassa 48, la qual oferirà una combinació de música clàssica d’importants compositors com foren Vivaldi i Haendel, amb un característic homenatge als Beatles.

x