La Penya Taurina de la Garrotxa organitza un autobús per anar a veure al torero olotí Abel Robles a Ceret

La Penya Taurina de la Garrotxa ha organitzat un autobús per anar a veure al torero Abel Robles aquest diumenge a Ceret, França. D’aquesta manera, els aficionats a la tauromàquia garrotxins donaran el seu suport a l’olotí.

La Fira de Ceret, a la Catalunya Nord, comptarà amb l’actuació del torero olotí Abel Robles a la novellada amb picadors. Formarà part de la 29a edició del Ceret Toros que es celebrarà diumenge a les 11 del matí. Aprofitant l’actuació del torero olotí a només 89 quilòmetres de la ciutat, la Penya Taurina de la Garrotxa ha organitzat un autobús per anar-lo a veure. Diumenge, Robles tornarà a torejar en una gran plaça de braus en territori francès, cosa que suposa una gran oportunitat per obrir-se lloc en el mercat del país veí.Aquesta no és la primera vegada que la Penya Taurina de la Garrotxa es desplaça per veure’ actuar. Ja ho ha fet en anteriors ocasions a Madrid, Sevilla o a Extremadura.