Arriben les festes del barri del Carme d’Olot, aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana el barri del Carme d’Olot celebrarà les seves festes. El Drac, el pollastre i el conill tornaran a passejar i ballar pels carrers del nucli antic i la plaça del Carme serà l’epicentre, com cada any, de totes les activitats de la festa.


El drac tornarà a encendre la flama de la festa i la rauxa al barri del Carme aquest proper cap de setmana. Les tradicionals Festes del Carme arriben com de costum a mig estiu, en un cap de setmana on s’esperen un munt d’activitats amb el ball de la faràndula com a protagonista.

El divendres a les sis de la tarda començaran les festes amb la cercavila del drac, el pollastre i el conill amb els conillets, i se seguir`amb les sardanes i el Ball del Drac i el Pollastre. El dia següent a quarts de deu tornarà a haver-hi les sardanes i el ball, que precedirà al Cant de la Salve.

El diumenge es tancaran les festivitats amb l’últim ball, el del conill amb els seus dos conillets. Com sempre i durant les festes hi haurà missa solemne, que serà dissabte al matí.

x