Es dissolt la Penya Embalats de Sant Miquel d’Olot i es busquen entitats i voluntaris per mantenir les festes

Tot i la dissolució de la Penya Embalats, la festa del barri de Sant Miquel tirarà endavant un any més gràcies a l’ajuda de diverses entitats i del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa. La festa tindrà lloc del 23 al 25 de setembre, i necessita voluntaris que la facin possible.

El Consorci d’Acció Social de la Garrotxa juntament amb altres entitats olotines tiraran endavant la Festa del barri de Sant Miquel d’Olot. Una part dels voluntaris ja fa dies que hi treballen. Per exemple, les cosidores que ja estan confeccionant el vestuari del Ball Pla, una de les activitats més destacades de la festivitat. Després de la dissolució de la Penya Embalats corrien veus que la festa es deixaria de fer. Però, la festa és un actiu important per la ciutat i amb l’ajuda de les entitats i de voluntaris es podrà seguir celebrant.

Els més propers a la festa del barri de Sant Miquel busquen voluntaris i voluntàries que els ajudin a organitzar la celebració, amb una mirada posada en l’edició d’aquest setembre i també de cares a properes edicions.

x