Olot acollirà dissabte la jornada solidària ‘Olot obre fronteres’ amb l’objectiu de recaptar fons per millorar la situació dels refugiats

La ciutat d’OIot acollirà una jornada solidària en resposta a la crisi dels refugiats a nivell europeu. L’acte organitzat per Garrotxa Acull i la Unitat Contra el Feixisme i el Racisme de la Garrotxa tindrà lloc el proper dissabte dia 16 de juliol a partir de les 5 de la tarda.

La crisi dels refugiats a Europa és un problema que no s’està solucionant. Per això, la capital de la Garrotxa acollirà la jornada ‘Olot obre fronteres’. Una diada solidària i de conscienciació amb l’objectiu de recaptar fons per l’Eko Project; un projecte tirat endavant per voluntaris que pretén combatre l’hostilitat i la precarietat que es viu en els més de 40 camps militaritzats repartits per tot Grècia.
La jornada començarà el proper dissabte 16 de juliol a les 5 de la tarda al Firal d’Olot i comptarà amb activitats molt diverses. A partir de les 5 de la tarda començaran les activitats amb les actuacions de El Pot petit, Bloc Quilombo i Les Mariterrànies Rumberes, un berenar a càrrec del Cacau, una exposició de fotografies, castells inflables pels més petits i altres sorpreses.
A les 9 del vespre tindrà lloc un sopar popular i a les 22:30h començaran els concerts de Mucho Pucho, La Banda del Yuyu, Toni Beiro i Coalicion Kanalla a la Sala El Torín. Tots els beneficis obtinguts aniran destinats al projecte d’agermanament del poble català amb la comunitat grega d’Eko.

x