La segona edició de Circ a les Places captiva la Plaça de Braus amb la companyia Elegants

La plaça de Braus acollia ahir l’espectacle Cabaret Elegant, dins del marc del Circ a les Places. El xou de la companyia Elegants va comptar amb malabarismes, equilibrismes i moltes més disciplines barrejades en una funció que va conquistar una vegada més a les centenars de persones que no s’ho van voler perdre, sobretot en família, i que van quedar amb la boca oberta amb alguns dels trucs.

El circ tornava ahir a la Plaça de Braus amb la segona entrega del circ a les places. El xou de la companyia Elegants prometia, i el cert és que l’espectacle va comptar amb l’assistència de centenars de persones, que pràcticament van omplir les graderies habilitades per a la funció. A peu de plaça, els artistes d’Elegants van estar sublims, amb un espectacle multidisciplinal.

 

El Cabaret Elegants va connectar amb el públic de seguida, amb un tarannà pròpiament de circ que va agradar a totes les edats.

Malabarismes, equilibrismes impossibles, i humor, molt d’humor en un xou que no va decebre en absolut.

Els aplaudiments i les boques obertes van acompanyar durant tota la funció al Cabaret Elegant, que va posar el llistó molt alt en la segona setmana del circ a les places d’Olot.

 

x