7 nens i nenes saharauis passen les vacances a la Garrotxa gràcies a l’ACAPS i a les set famílies que els han acollit

La 25a edició de la iniciativa ‘Vacances en pau’ de la delegació garrotxina de l’Associació Catalana d’Amics del Poble Saharauí compta amb 7 nens i nenes saharauis. Avui han fet una trobada al Parc Nou per valorar l’estada, que a finals de mes arribarà al seu equador, i per fer germanor entre les famílies i els nens.

7 nens i nenes saharauis estan gaudint de la Garrotxa gràcies a les famílies que els han acollit. Enguany es celebra la 25a edició de ‘Vacances en pau’, una iniciativa solidària, tirada endavant per l’Associació Catalana d’Amics del Poble Saharauí de la Garrotxa.

Aquesta tarda han fet una trobada al Parc Nou d’Olot per fer balanç de la seva estada que finalitzarà a finals d’agost, després de passar 2 mesos a terres garrotxines. A Catalunya poden accedir a serveis totalment inaccessibles allà on viuen, el més fonamental l’atenció sanitària. Però per ells, l’aigua potable ja és quelcom totalment inusual. El grup de nens prové dels camps de refugiats del Sàhara, els més antics del món i gràcies a aquesta iniciativa poden gaudir d’unes vacances que segur que no oblidaran.

Notícies relacionades:

La Garrotxa amb el Sàhara inicia una nova edició del programa ‘Vacances en pau’

x