La companyia Espai en Construcció i Toni Albà, a Olot en motiu de la segona edició del Petit Format

El Petit Format ja té dues actuacions programades per al mes de novembre. La companyia Espai en Construcció i Toni Albà seran dos dels caps de cartell de la mostra teatral, que es durà a terme a finals de novembre.

El Petit Format complirà enguany la seva segona edició. No és fruit de la casualitat ni de la inèrcia, sinó conseqüència del bon funcionament i la bona acollida de la mostra de teatre de l’any passat.

Al mes de setembre l’organització tindrà tota la programació disponible així com la venda d’entrades, i tot i que fins al mes de novembre no podrem veure la primera actuació, des d’El Petit Format ja ens avancen dues actuacions de nivell per divendres i dissabte dies 25 i 26 de novembre.

En la seva estrena El Petit Format també va fer un acostament molt positiu a les escoles, portant mostres teatrals de petit format als més menuts, i enguany tornaran a repetir la iniciativa, amb la novetat que seran ells els qui vagin a les escoles i les aules i no els nens i nenes com en la passada edició.

A partir de dijous 24 de novembre i fins diumenge 27 es durà a terme el Petit Format, que vol consolidar-se en l’agenda cultural olotina per molts anys.

 

x