Els Museus d’Olot proposen activitats familiars per fer durant els mesos d’estiu

Amb l’arribada de l’estiu, els Museus d’Olot presenten diverses propostes de descoberta dirigides especialment al públic familiar. Amb aquestes activitats es pretén que petits i grans descobreixin el patrimoni natural i cultural de la capital de la Garrotxa. El centre neuràlgic és el pati de l’Hospici, que es transforma en un punt de descans i d’informació, des d’on sortir cap a fer les activitats. Per descobrir la flora i la fauna de l’entorn del Parc Nou es proposa l’activitat Les Motxilles del Parc Nou, que es pot fer de dimarts a dissabte de 10 a 2 i de 3 a 6, amb els diumenges amb només horari de matí, sempre pel preu mòdic de 3 euros.

Ja de forma gratuïta es poden fer activitats en dos museus d’Olot més. Per una banda, al museu de la Garrotxa es pot descobrir La Càrrega, el seu quadre més representatiu, així com la col·lecció de cartells modernistes de Cigarrillos París. I per un altre costat, el públic familiar es pot apropar també al Museu dels Sants, per descobrir l’exposició temporal actual, ‘Identitats ImPossibles. Gènere, desig i iconografia’.