Els balls del Drac i del Pollastre enceten les festes del barri del Carme amb la màgia del foc i la unicitat de les coreografies

En el marc de les festes del bari del Carme, el ball del Drac i del Pollastre ha tornat a ser una de les atraccions principals. L’espectacularitat del foc que escup el drac no ha deixat indiferents als centenars d’espectadors que omplien la Plaça del Carme.

El drac, el foc i el pollastre han tornat a ser els protagonistes de les festes del barri del Carme. La Plaça del Carme d’Olot ha acollit un any més el ball del Drac i del Pollastre en el descans de les sardanes interpretades per la cobla la Principal d’Olot.

La màgia del foc combinada amb les coreografies dels dos mítics personatges han culminat un dels moments més esperats de les festes del barri del Carme. El drac va ser construït l’any 1925, per tant aquesta celebració es remunta a principis de segle XX. La festivitat es va perdre durant la Guerra Civil però posteriorment es va recuperar. El que és evident és que la faràndula juga un paper molt important a la capital de la Garrotxa, prova d’això és la passió amb que es viu aquesta arrelada tradició.

Notícies relacionades: 

La Cua del Drac inclou més de 150 activitats lúdiques i culturals per fer a Olot durant aquest estiu